Biomimicry innovation og finansmøde i Zürich 29.-31 august 2012

Biomimicry (biomimikri på dansk?) er et andet ord for biomimetik og bionik, men hvorimod de to sidste begreber udelukkende relaterer sig til teknologisk udvikling inspireret af naturen, så er formålet med biomimecry at udvikle en bæredygtig ‘grøn’ teknologi inspireret af naturen.

Mødet i Zürich er arrangeret af den schweiziske not-for-profil organisation Foundation for Global Sustainability og paraplyorganisationen Swisscleantech i samarbejde med førende biomimicry tænkere blandt andet fra San Diego Zoo og Biomimicry 3.8.

Formålet er at udvikle innovative finansierings-modeller til at støtte processen fra bæredygtig biomimetisk forkning til kommercielle produkter og service-ydelser. Målgruppen for mødet er europæiske investorer, igangsættere, forskere og embedsmænd.

Blandt talerne er Lynn Reaser, tidligere cheføkonom for Bank of America Investment Strategies Group og Dayna Baurmeister, medstifter af Biomimicry 3.8.

Normalprisen for deltagelse i konferencen ligger på omkring 5000 danske kroner og tilmelding foregår via denne hjemmeside .