Teknologisk Institut afholder temadag om anvendt biomimetik

Teknologisk Instittut arrangerer en spændende temadag om anvendt biomimetik på mandag den 28. november i Tåstrup. Temadagen fokuserer på hvordan inspiration fra naturen har og kan føre til udviklingen af højteknologiske produkter.

Målgruppen er især virksomheder og andre aktører der til daglig arbejder med udvikling af højteknologi . Formålet med temadagen er at give virksomhederne mulighed for at få indblik i nye biomimetiske materialer og processer samt at netværker med forskere og udviklere.

Foredragsholdere inkluderer Torben Lenau fra DTU, der vil fortælle hvordan biomimetik kan bruges som et innovativt værktøj og Henrik Birkedal fra iNano ved Aarhus Universitet vil fortælle om undervandsvedhæftning inspireret af naturen. Desuden vil repræsentanter fra Swedish Biomimetics fortæller om deres innovationsaccelerationsmodel til at hjælpe biomimetiske ideer til faktiske produkter med afsæt i sprayplatformsteknologien inspireret af bombarderbillen. Derudover vil der være foredragsholdere fra Coloplast, Teknologisk Institut og Inmold Biosystems, samt undertegnede der vil fortælle om edderkoppesilke og dets biomimetiske potentiale.

Du kan læse mere om temadagen og hvordan du tilmelder dig her